Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Καζάνι που βράζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
ImageΣτο… μικροσκόπιο των δημοτικών οργανώσεων Καλαμάτας, Θουρίας, Άριος και Αρφαρών του ΠΑΣΟΚ θα μπει σήμερα το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών στο Δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Η ολομέλεια, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (7.30) σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Rex», αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η κατάσταση στις παραπάνω δημοτικές οργανώσεις μοιάζει με… καζάνι έτοιμο προς έκρηξη.
Από τις μέχρι σήμερα δημόσιες τοποθετήσεις των μελών και φίλων του κόμματος, και μέσω των σελίδων του «Θ», φαίνεται ότι υπάρχει οργή για το εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε ο συνδυασμός της «Αλλαγής» στο Δήμο Καλαμάτας, μια και οι περισσότεροι το θεωρούν άδικο.

Μπροστά στο κύμα κριτικής που αναμένεται να ασκηθεί, είναι άγνωστο ποια στάση θα κρατήσουν οι υπεύθυνοι για τη χάραξη της στρατηγικής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.
Να σημειωθεί ότι στη σημερινή ολομέλεια έχουν προσκληθεί να παραστούν οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι των δημοτικών συνδυασμών οι οποίοι υποστηρίχτηκαν παλαιότερα από το κυβερνών κόμμα.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ!
    ΘΑ ΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!
    Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ!!!!!
    ΕΡΗΜΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! ΠΩΣ ΞΕΠΕΣΕΣ ΕΤΣΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ;
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άχρηστα κοματόσκυλα, θα φάτε ότι απόμεινε από τις δικές σας σάρκες, τώρα!Ούστ παλιοσυμφεροντολόγοι, έτσι όπως το καταντήσατε το ΠΑΣΟΚ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα