Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Σταθμό Κυπαρισσίας

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κυπαρισσίας με τους μικρούς μαθητές να δίνουν
Η πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Πηνειώ Βασιλοπούλου, πέρα από τις ευχές, στάθηκε και στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παιδικοί σταθμοί με την έλλειψη προσωπικού, κάτι που, όπως είπε, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στην συνέχεια. Να σημειώσουμε ότι ακόμη παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης, η πρόεδρος του Δ.Σ. Κυπαρισσίας Γιάννα Κωνσταντέλου και αρκετοί γονείς των παιδιών.
μια ευχάριστη εορταστική νότα με τα τραγούδια και  τα θεατρικά τους σκετς, τα οποία προετοίμασαν με την βοήθεια των νηπιαγωγών τους. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος ο οποίος συνεχάρη όλους για την εκδήλωση, ενώ ευχήθηκε όλοι να κρατήσουν μέσα τους την παιδική ψυχή που διαθέτουν. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας τόνισε ότι η προσφορά των παιδικών σταθμών είναι πολύ σημαντική, για αυτό και από την νέα δημοτική αρχή θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί όλου του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα