Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Βολές Πετράκου κατά Τατούλη

Ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της ΄΄Αγωνιστικής Συνεργασίας΄΄ Θανάσης Πετράκος, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους οικονομικούς φορείς της Περιφέρειας αναφέρει ότι, ΄΄πολίτες της Πελοποννήσου, πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώνετε ακριβά και παντού ΄διόδια΄ για να έχετε υποδομές (οδικούς άξονες, μαρίνες, ακόμα και βιολογικούς καθαρισμούς) και ό,τι άλλο ζητήσετε. Όλα λοιπόν τα έργα θα τα δώσει ο κ. Τατούλης στους μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους και οι Πελοποννήσιοι θα πληρώνουν ακριβά για τη χρήση τους΄΄.

Προσθέτει πως ΄΄δεν μας εκπλήσσει ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός και η παντελής έλλειψη διεκδικητικής λογικής από τον κ. Τατούλη. Ούτε βέβαια μας εκπλήσσει και η ΄παλαιοκομματική΄ του αντίληψη. Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός από παλαιοκομματισμός, κ. Τατούλη, το ότι με ευκολία υιοθετήσατε την άποψη του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ΄να γίνει ένα ακόμη αεροδρόμιο και στην Τρίπολη΄;΄΄

Ο κ. Πετράκος καταλήγει υπογραμμίζοντας, ΄΄κ. Τατούλη, εκτός από τα ζητήματα ουσίας, υποπέσατε και σε ένα ΄φάουλ΄ και επί της ΄διαδικασίας΄. Η ανακοίνωση για το ποιο έργο είναι προτεραιότητας δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το Περιφερειακό Συμβούλιο με το ΄καλημέρα΄. Κύριε Τατούλη, το Περιφερειακό Συμβούλιο οφείλει και πρέπει να καθορίσει τις αρμοδιότητες και σεις οφείλετε και πρέπει να δείχνετε σεβασμό στο θεσμικό όργανο της Περιφέρειας στην οποία προΐστασθε΄΄.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..
    ΠΕΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα