Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δήλωση Γ. Μανώλη με αφορμή την παραβίαση της νομοθεσίας στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου Τατούλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δήλωση Γ. Μανώλη με αφορμή την παραβίαση της νομοθεσίας στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου Τατούλη
Με αφορμή την παραβίαση της νομοθεσίας στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου Τατούλη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Την ίδια ώρα που το «Τατουλιστάν» και όσοι το υποστηρίζουν με μεθόδους πολιτικής μαφίας και καμόρας εκβίαζαν την απόσυρση υποψηφίων από αντίπαλα ψηφοδέλτια, προωθούσαν και ήδη συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους υποψήφιους που παραβιάζουν τη νομοθεσία του Καλλικράτη (άρθρο 117 του ν. 3850/2010), και εγείρουν μείζονα ηθικά ζητήματα.
Παράδειγμα υποψήφιου του συνδυασμού Τατούλη στην Αρκαδία που μόνο τον τελευταίο χρόνο έλαβε από αναθέσεις έργων της Περιφέρειας 230.838 € από τον Τατούλη, την ώρα που σύμφωνα με τη νομοθεσία η ανάθεση έργων για υποψηφίους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 5000€ ετησίως.
Σε συνδυασμό με όσα έχουν καταγγελθεί από τον Τύπο και όχι μόνο, και αυτά που θα αναδειχθούν τις επόμενες μέρες για τη διοίκηση Τατούλη, αποδεικνύεται ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης λειτουργεί ως «Τατούλης ο Μεγαλοπρεπής», πέρα και πάνω από τους νόμους και τους ηθικούς κανόνες.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ
Επίσημος ιστοχώρος: http://pelen.gr
Email: info@pelen.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΙΜΟΝΟ, Ο ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΕΙ
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!
    ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα