Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Τα εισιτήρια της συναυλίας του Ρος Ντέιλι στην Καλαμάτα


Συναυλία θα δώσει ο Ρος Ντέιλι την ερχόμενη Τετάρτη 28 Ιουνίου, στο προαύλιο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών "Βικτωρία Γ. Καρέλια" του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας, στην οδό Σταδίου 64.
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.
Μαζί με τον Ρος Ντέιλι θα εμφανιστεί ο Καλαματιανός Ταξιάρχης Γεωργούλης (ούτι) ενώ το σχήμα συμπληρώνουν η Κέλυ Θωμά (λύρα), η Σοφία Ευκλείδου (τσέλο) και ο Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά).
Στη συναυλία θα ακουστούν παλιές αλλά και νεότερες συνθέσεις, επηρεασμένες από μουσικές παραδόσεις της Ανατολής και όχι μόνο. O Ρος Ντέιλι με τη μουσική του ενώνει τη φυσική ροή των αρχαίων παραδόσεων με τις πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ακροατή, προσφέροντας σε κάθε του εμφάνιση μια υπερβατική, πνευματική μουσική εμπειρία. Καθιστά τους ακροατές κοινωνούς της «ουσίας» της μουσικής, η οποία δεν έχει κανένα φυσικό όριο κι εκτείνεται πέρα από το χώρο και το χρόνο.
Ο ήχος της μουσικής του Ντέιλι αντανακλά την προσωπική του φιλοσοφία που είναι επηρεασμένη από την παράδοση των Σούφι, η οποία τονίζει την ιερή φύση της ίδιας της μουσικής, την τεράστια δύναμη που εμπεριέχει, αλλά και την αναγκαιότητα όσοι ασχολούνται με αυτήν να της παραδοθούν ανιδιοτελώς κι ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα