Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Στη δημοσιότητα οι φωτό του πατέρα & του βιαστή της 14χρονης στην Κάλυμνο

Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δυο ανδρών οι οποίοι συνελήφθησαν την 16.08.2017 για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό 14χρονου κοριτσιού στην Κάλυμνο.
Συγκεκριμένα πρόκειται:
Για τον 67χρονο Κουλιανό Ιωάννη του Πανορμίτη και της Βαρβάρας σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 12, 14, και 15 ετών και της κατ' εξακολούθησης και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής.


Και τον 41χρονο Αγγελινάκη Ελευθέριο του Πανορμίτη και της Καλλιόπης, πατέρα της ανήλικης σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απλής συνέργειας κατ' εξακολούθηση σε κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής και της σωματεμπορίας ανηλίκου από ανιόντα εξ αίματος συγγενή κατ' εξακολούθηση.



Σημειώνεται ότι η ιστορία που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Κάλυμνο αποκαλύφθηκε όταν η ανήλικη συνοδευόμενη από δύο θείες της προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου, όπου εξιστόρησε το μαρτύριό της των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια της Κω και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 25.02.2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων κοινωνικών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι, διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα