Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πολάκης τρολάρει ΝΔ με ...Κάρπε-νήσι και ψάρο-νέφρι


polakis-trolarei-nd-me-karpe-nisi-kai-psaro-nefriΠως και πως φαίνεται ότι ανέμενε ο κ. Πολάκης να γράψει ξανά για την Εσθονία και τα όσα έχουν λεχθεί. Του δόθηκε η ευκαιρία μέσω της αλλαγής του επίσημου κειμένου.
Η είδηση πως η εσθονική προεδρία της ΕΕ άλλαξε το κείμενο του Συνεδρίου, για τα θύματα του κομμουνισμού και του ναζισμού, τουλάχιστον σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Sputnik, στο οποίο δεν είχε παραστεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ήταν η αφορμή που φαίνεται πως επιθυμούσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
Επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και δη στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Καρπε-ΝΗΣΙ ,ΨΑΡΟ-νεφρι, εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ= οταν η ΝΔ του «μεςαιου χώρου» στρίβει άκρα-ΔΕΞΙΑ προς τέρψιν των βόθρο-ΚΑΝΑΛΩΝ και ΤΣΕΚΟΥΡΟ-φόρων τηλε-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ……..και οι Εσθονοί ανασκευάζουν και μένεις μοναχή καλαμιά στον κάμπο των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ….
Αντε πάλι Κυριακο ,ΣΚΙΣΑΤΕ αντιπολιτευτικά!!!!!!! Ο μεγαλοδυναμος να δίνει χρονια στην dream team των επικοινωνιολόγων σου…..».



Φωτό: Ευρωκίνηση - thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα