Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγωδία στην Κρήτη: 33χρονη μάνα πέθανε στο σχολείο των παιδιών της

Τραγωδία σήμερα το πρωί έξω από δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Την ώρα που τελείωνε η προσευχή και ενώ τα παιδιά έμπαιναν στις αίθουσες τους για μάθημα, μία μαμά, σωριάστηκε δίχως αισθήσεις στο έδαφος.
Αμέσως στο πλευρό της έσπευσαν γονείς που βρίσκονταν και εκείνοι εξωτερικά του σχολείου παρέχοντας στην 33χρονη τις πρώτες βοήθειες και ειδοποιώντας ευθύς αμέσως το ΕΚΑΒ.
Ασθενοφόρο με γιατρό, παρέλαβε τη γυναίκα έχοντας υποστεί ανακοπή και σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, γίνονταν Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς ωστόσο τελικά η ίδια να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, ξεκινώντας πλέον για το δικό της μοναχικό ταξίδι.
Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα κατέληξε έχοντας υποστεί ανεύρυσμα εγκεφάλου.
Ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη τι ακριβώς συνέβη ενώ ο πόνος είναι βαρύς για την οικογένεια της άτυχης μητέρας που άφησε ορφανά δυο παιδιά, το περιβάλλον της αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα του δημοτικού σχολείου όπου και διαδραματίστηκε το τραγικό περιστατικό.
Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα