Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΙΚΑΛΑ - Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας πουλούσε κοκαΐνη!

Η μεγάλη ζωή, τα πολυτελή αυτοκίνητα και οι ακριβές μεταγραφές που έκανε στην ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα όπου ήταν πρόεδρος πρόδωσαν το ένοχο μυστικό ενός 43χρονου επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα από τα Τρίκαλα, ο οποίος διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη!
Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας παρακολουθούσαν πολλές ημέρες τον 43χρονο ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ και, κατά δήλωσή του, μέτοχο γνωστής γαλακτοβιομηχανίας.
Αρχικά, του έκαναν σήμα να σταματήσει το μικρό Ι.Χ. του, μέσα στο οποίο βρήκαν 12 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 31,4 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του εντοπίστηκαν επιπλέον ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 79,1 γραμμαρίων, 25 ναρκωτικά χάπια δίχως ιατρική συνταγή, μία ζυγαριά, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και ένα κινητό.
Μαζί με την ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 110,5 γραμμαρίων, και το μικρό, λευκό αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και χρηματικό ποσό 85.145 ευρώ, το οποίο, όπως εκτιμούν, προέρχεται από την πώληση των ναρκωτικών. Ο 43χρονος, πάντως, ισχυρίζεται ότι είναι προϊόν της επαγγελματικής δραστηριότητάς του.
Την έρευνα σε βάρος του 43χρονου από την Αστυνομία είχαν ενισχύσει οι πληροφορίες για

ύποπτα αλισβερίσια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έκανε ακριβές μεταγραφές παικτών και προπονητών στην ομάδα του. Ακόμη, κατά τις νυχτερινές εξόδους του κυκλοφορούσε με μία πανάκριβη κόκκινη Mercedes και τους καλοκαιρινούς μήνες συνήθιζε να διοργανώνει εκ μέρους της ομάδας μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με προσκεκλημένους δημοφιλείς Ελληνες τραγουδιστές.
Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα