Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέλαβαν δυο αθλητικούς παράγοντες για εκβιασμό αθλητή

Σάλος έχει προκληθεί στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας από την υπόθεση εκβιασμού αθλητή από δύο παράγοντες ιστορικού σωματείου βόλεϊ της πόλης.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εκβίαση κατά συναυτουργία καθώς απαιτούσαν εκβιαστικά από αθλητή το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, προκειμένου να του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο.Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, βαρύνεται με την ίδια κατηγορία. Ειδικότερα, αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, ο αθλητής παρέδωσε στους δυο άνδρες 1.800 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και αμέσως μετά οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν.
Σε σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες, βρήκαν στην κατοχή του ενός, όλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο βολεϊμπολίστας θέλησε να αποχωρήσει από την ομάδα ζήτησε να του παραδοθεί το

αθλητικό δελτίο συμμετοχής. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, κατ’ αρχήν καθυστερούσαν να του δώσουν το δελτίο, ενώ του υπόσχονταν πως θα του το δώσουν, με την προϋπόθεση να μην πάει σε αντίπαλη ομάδα.
Οταν τελικά ο αθλητής τους έπεισε να του δώσουν το δελτίο, συμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι παράγοντες του αθλητικού σωματείου του ζήτησαν 1.800 ευρώ.
Κατόπιν αυτών, ο νεαρός αθλητής κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και τα χρήματα προσημειώθηκαν. Ετσι, στο ραντεβού για να παραδώσει τα χρήματα στους παράγοντες, συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια.
Οι συλληφθέντες, από τη μεριά τους, αρνούνται τις καταγγελίες του αθλητή και υπέβαλλαν σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα