Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Το δίκτυο ύδρευσης της Κυπαρισσίας καταστρέφει το δρόμο

Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε και μαζί του οι πολυάριθμοι επισκέπτες, τα σπασίματα όμως στο δίκτυο ύδρευσης της Κυπαρισσίας παραμένουν, και μάλιστα στο ίδιο σημείο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η νέα διαρροή που παρατηρείται στη μέση της οδού 25ης Μαρτίου, λίγο πιο δυτικά από την κεντρική πλατεία.
Στο σημείο αυτό είχε ξαναδημιουργηθεί ζημιά μέσα στον Αύγουστο. Τότε για να μην πέσει κανένας μέσα στη μεγάλη λακκούβα που είχε ανοίξει, από το δήμο είχαν βάλει έναν κάδο σκουπιδιών στη μέση του δρόμου ως... σήμανση. Τις επόμενες ημέρες έριξαν τσιμέντο, για να ακολουθήσει όμως καθίζηση και νέα λακκούβα - καθώς προφανώς δεν είχε γίνει η σωστή προεργασία.
Επειδή ερχόταν το πανηγύρι του Σταυρού, στο σημείο έπεσε λίγη άσφαλτος, αλλά από προχθές άρχισαν πάλι να τρέχουν νερά και φυσικά η λακκούβα μεγάλωσε πάλι. Δύο κώνοι αυτή τη φορά προειδοποιούν για τη λακκούβα.
Ολα αυτά όμως δείχνουν την κατάσταση που υπάρχει στην Κυπαρισσία με το δίκτυο ύδρευσης και κατά συνέπεια με τους δρόμους της πόλης: παντού σπασίματα, μπαλώματα, λακκούβες, λίγο τσιμέντο και ξανά από την αρχή. Φυσικά όλα αυτά θα συνεχιστούν και θα γίνουν ακόμη χειρότερα όσο δεν παίρνεται πολιτική απόφαση για λύση του προβλήματος - που δεν είναι άλλη από την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, για να φύγουν και οι αμιαντοσωλήνες.
Κ.Μπ. πηγη: Ελευθερια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα