Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Europa League: ΑΕΚ από «ατσάλι» στο Μιλάνο - «Κατέβασε ρολά» ο Ανέστης

Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ έμεινε «όρθια» μέσα στην έδρα της Μίλαν χωρίς να παρασυρθεί από τον ρυθμό που ήθελαν να δώσουν στο ματς οι «ροσονέρι» και χάρη στον εξαιρετικό Aνέστη κράτησε το 0-0.

Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ έμεινε «όρθια» μέσα στην έδρα της Μίλαν χωρίς να παρασυρθεί από τον ρυθμό που ήθελαν να δώσουν στο ματς οι «ροσονέρι» και χάρη στον εξαιρετικό Ανέστη κράτησε το 0-0.
Άψογοι ήταν οι κιτρινόμαυροι στο πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο δεν ανησύχησαν καθόλου ανασταλτικά, ενώ είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Σιμόες (30’) και Τζανετόπουλο (42’). Στο 8ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ του Κουτρόνε για οφσάιντ. Στο δεύτερο 45λεπτο οι ροσονέρι πάτησαν αλλά η Ένωση ήταν εξαιρετική ανασταλτικά. Ο 26χρονος Ανέστης είχε μεγάλες αποκρούσεις, κράτησε το «μηδέν» κι έσπασε τα νεύρα των Ιταλών που δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να τον νικήσουν. Στο 85’ η ΑΕΚ θα μπορούσε να κλέψει το ματς, όμως ο Ντοναρούμα απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.

Οι συνθέσεις:
Μίλαν (Βιντσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ροντρίγκες, Μουσάτσιο, Μπονούτσι, Λοκατέλι, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (73’ Κεσί), Σούσο (83’ Μπορίνι), Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (63’ Κάλινιτς)
Στον πάγκο: Στοράρι, Μοντολίβο, Μπίλια, Παλέτα

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (90+3’ Γαλανόπουλος), Λάζαρος (63’ Αραούχο), Λιβάγια (76’ Μπακασέτας)
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης

Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία)
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Πηγή; sport-fm
Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα