Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Σοκάρει η μάνα με 10 παιδιά και 40 εγγόνια: Δεν μπορώ να αγοράσω ούτε χαρτομάντηλα για να κλάψω

Η μάνα με τα 10 παιδιά και τα 40 εγγόνια από το Ηράκλειο στην Κρήτη, κάνει το σταυρό της, αν και ο «Γολγοθάς» που ανεβαίνει από τη γέννηση των παιδιών της μέχρι σήμερα είναι πάντα ανηφορικός.
Προσπάθησε, πόνεσε, πείνασε αλλά κατάφερε να δώσει στην κοινωνία ένα μάθημα. Μάθημα ζωής για όλους εκείνους που πραγματικά το μόνο που δεν σκέφτονται είναι το πώς μεγαλώνει κάποιος 10 παιδιά και 40 εγγόνια.
Μεγάλα πλέον, οικογενειάρχες προσπαθούν να ζήσουν τις δικές τους οικογένειες και τώρα η μάνα και η γιαγιά αγωνιά για το πώς, μέσα στην λαίλαπα της οικονομικής «φωτιάς» που καίει την Ελλάδα, θα καταφέρει να πάρει μια τυρόπιτα στην εγγονή της (ένα από τα 40 εγγόνια της) που πηγαίνει στο Γυμνάσιο και φυσικά στα υπόλοιπα παιδιά της πολυπληθούς οικογένειας.
Όπως αναφέρει το ekriti.gr ένα μικρό χωριό «ανέστησε» αυτή η μάνα και όμως της έκοψαν και το ελάχιστο επίδομα της πολύτεκνης μητέρας που λάμβανε για να… σώσει την Ελλάδα από τη χρεοκοπία.
Το παράπονο της μάνας
Η ίδια μίλησε στο Ράδιο Κρήτη: «Δεν μπορώ να αγοράσω ούτε χαρτομάντηλα για να κλάψω» είπε με την τρεμάμενη αλλά αγέρωχη φωνή της. «Δεν λυγίζω , προσέφυγα στα δικαστήρια γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μου μας έχουν εξοντώσει».
Ζητώ από την αυτή την κυρία του υπουργείου ( την Θεανώ Φωτίου εννοούσε) να με ακούσει και να μου επιστρέψει ότι μου ανήκει.» Τα παιδιά μου είναι μεγάλα δεν δικαιούμαι τώρα επιδόματα παρά μόνο ένα. Αυτό θέλω να μου το επιστρέψουν» φώναξε με ότι δύναμη της έχει απομείνει.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα