Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Χρήστος Σπίρτζης: Σε τελική φάση το 2018 Καλό Νερό -Τσακώνα και Καλαμάτα - Ριζόμυλος

Ντυμένος… αγιοβασιλιάτικα εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, σε ό,τι αφορά το μέλλον σημαντικών οδικών έργων για τη Μεσσηνία. Μιλώντας προχθές «Στο Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά, σημείωσε με έμφαση ότι τα χρόνια προβλήματα με το Καλό Νερό - Τσακώνα και Καλαμάτας- Ριζόμυλος - Πύλος μέσα στο 2018 θα έχουν μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης.
Ειδικότερα, τόνισε ότι για τον οδικό άξονα Πάτρα- Πύργος ολοκληρώνεται πολύ σύντομα η διαγωνιστική διαδικασία και το μόνο που απομένει και η… τυπική έγκριση από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη προέγκριση για την ολοκλήρωσή του.
Σε ό,τι αφορά την τύχη του άξονα Καλό Νερό - Τσακώνα, ο υπουργός τόνισε ότι σε λίγους μήνες θα υπάρχει μελετητική ωριμότητα και σκοπός της κυβέρνησης είναι να κλείσει το "δακτυλίδι" της Ολυμπίας Οδού με τη σύνδεση της Καλαμάτας με την Πάτρα.
Το ίδιο αισιόδοξος φάνηκε και για τον πολύπαθο δρόμο Καλαμάτα- Ριζόμυλος- Πύλος, σχολιάζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχει και για το έργο αυτό οριστική μελέτη. Να σημειώσουμε ότι οι δύο παραπάνω μελέτες υλοποιούνται από το "Μορέα" στο πλαίσιο της συμφωνίας για την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Καλαμάτα και της περιμετρικής οδού της τελευταίας. Α.Π. tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα