Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Τριφυλίας, κι όπως αναφέρεται: «Αν τα παραμύθια είναι αληθινά, τότε μπορούμε να ζήσουμε κάτι μοναδικό τα φετινά Χριστούγεννα στο Δήμο Τριφυλίας. Ένα μαγικό ταξίδι αφιερωμένο στα παιδιά… και σε όσους θέλουν να αισθάνονται παιδιά!
-8, 9 και 10 Δεκεμβρίου φωταγωγείται η Τριφυλία.
Ανάβουμε τα χριστουγεννιάτικα δένδρα και γιορτάζουμε με μουσική, γλυκίσματα και ζεστό κρασί, με τη συμμετοχή των Συλλόγων του Δήμου.
Στην Κυπαρισσία, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου: 6.30 μ.μ. Άνω Πόλη, 7.30 μ.μ. Κεντρική Αγορά, 8.00 μ.μ. Κεντρική Πλατεία.
Στους Γαργαλιάνους, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 6.30 το απόγευμα.
Στα Φιλιατρά, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 6.30 το απόγευμα.
-15 Δεκεμβρίου, Παρασκευή, 4.30 το απόγευμα, τα σχολεία των Φιλιατρών

κατασκευάζουν και στολίζουν τα δένδρα τους στην πλατεία του Δημαρχείου. Ώρα 6.00 το απόγευμα τα φωταγωγούν με πολλές… πολλές εκπλήξεις!
-20, 21 και 22 Δεκεμβρίου - Planetarioum on the Go
Ψηφιακό Πλανητάριο στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών: Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο θα προβάλει ψηφιακές παραστάσεις σε πλήρη οθόνη 3600 όλη την ημέρα, προβολές ανάλογα με την ηλικία, προσφέροντας στους θεατές μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

-21 Δεκεμβρίου, 11.00 το μεσημέρι, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί… γιατί όλοι είμαστε ίσοι, γιατί όλοι έχουμε περίσσευμα αγάπης.
-23 Δεκεμβρίου, 8.00 μ.μ., στην αίθουσα
Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία: εορταστική συναυλία των σχημάτων της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας (Παιδική Χορωδία, Πολυφωνική Χορωδία, Φιλαρμονική Ορχήστρα) και της Μεικτής Χορωδίας Δήμου Μεγαρέων.
-26 Δεκεμβρίου στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων:
12.00 το μεσημέρι «Τι τρέχει με την Όπερα;». Ένα κουαρτέτο κλασικών τραγουδιστών και ένας πιανίστας παρουσιάζουν μια παράσταση διάρκειας μιας ώρας γεμάτη ιστορίες και τραγούδια από την όπερα. Τι είναι η όπερα; Τι κάνει ένας μαέστρος;
Μπορούν οι “γάτες” να τραγουδήσουν όπερα; Ποιος είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της παράστασης;
Όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα βρουν απάντηση στην παράσταση!
8.00 το βράδυ «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι με 8tetto»: Το φωνητικό σύνολο 8tetto με επιλογές χριστουγεννιάτικων τραγουδιών θα μας ταξιδέψει από την προκλασική εποχή ως το σήμερα, κι από την Αμερική ως την Αφρική!
-30 Δεκεμβρίου, 4.00 το απόγευμα, στην πλατεία Φιλιατρών: Μικροί και μεγάλοι Άγιο Βασίληδες θα κατακλύσουν το κέντρο της πόλης... σε έναν αγώνα δρόμου διαφορετικό, χωρίς νικητές και ηττημένους… χωρίς χρονόμετρα και ανταγωνισμό!
-6 Ιανουαρίου, 8.00 το βράδυ, στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία: Μεγάλη εορταστική εκδήλωση για το Νέο Έτος με την πολυβραβευμένη παιδική χορωδία ROSARTE. 70 παιδιά και έφηβοι επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα, θα καλωσορίσουν το 2018.
Τις εκδηλώσεις στηρίζουν και πλαισιώνουν με δραστηριότητες οι Σύλλογοι της Τριφυλίας, ενώ η είσοδος σε όλες είναι δωρεάν». tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα