Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Σήματα κυκλοφορίας παρέλαβε ο Δήμος Τριφυλίας


Σήματα κυκλοφορίας παρέλαβε ο Δήμος Τριφυλίας, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης στην πόλη της Κυπαρισσίας, όπως και για να καλυφθούν άλλες ανάγκες.
Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε η πρώτη παρτίδα των σημάτων και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται και τα υπόλοιπα, έτσι αμέσως μετά τις γιορτές να ξεκινήσει η τοποθέτησή τους προκειμένου να μπει σε εφαρμογή η κυκλοφοριακή μελέτη.
Σε σχετικές δηλώσεις του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σημείωσε:
«Ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί η εφαρμογή των κυκλοφοριακών αλλαγών στην πόλη της Κυπαρισσίας. Ήταν μια εργασία που είχε τελειώσει το 2009. Αναλάβαμε με πρωτοβουλία της προέδρου του ΤΣ της κ. Αλεξοπούλου που επανέφερε το θέμα να το επανακινητοποιήσουμε και κάναμε όλες τις διαδικασίες που χρειαζόταν που ήταν και χρονοβόρες. Όλα αυτά έγιναν, έγινε και η όλη διαδικασία για την προμήθεια σημάτων. Παραλάβαμε τις μισές πινακίδες και το επόμενο χρονικό διάστημα παραλαμβάνουμε και τις υπόλοιπες, με την ελπίδα και την πίστη ότι θα βελτιώσουν κατά πολύ το κυκλοφοριακό περιβάλλον στην πόλη της Κυπαρισσίας».  Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα