Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πτήσεις από Καλαμάτα προς 30 πόλεις του εξωτερικού το 2018 (βίντεο)

Με 29 ευρωπαϊκές πόλεις και το Τελ Αβίβ θα συνδεθούν φέτος αεροπορικά η Καλαμάτα και η Πελοπόννησος, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” το οποίο συνεχίζει την ανοδική του πορεία, παρουσιάζοντας ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στην κίνηση εξωτερικού.
Εξι από αυτές τις πόλεις (Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Στουτγκάρδη, Μπρίστολ, Βουκουρέστι, Ερεβάν) είναι καινούργιοι προορισμοί, ενώ εκτιμάται ότι η αύξηση στην επιβατική κίνηση του Αεροδρομίου Καλαμάτας θα είναι πάνω από 15% και 20% σε σχέση με πέρσι.
Η φετινή περίοδος ξεκινάει αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με τις πτήσεις από και προς το Μόναχο. Οσον αφορά την κίνηση εσωτερικού, φέτος δεν θα υπάρχει σύνδεση με την Αθήνα.
Τα παραπάνω στοιχεία τονίστηκαν κατά τη χθεσινή ενημέρωση που έκανε ο αερολιμενάρχης Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης, για τον προγραμματισμό των πτήσεων του 2018. Ακόμα, ο αερολιμενάρχη παρατήρησε ότι οι πτήσεις τσάρτερ για τον συνεδριακό τουρισμό αναμένεται να είναι αυξημένες φέτος - και υπενθύμισε πως

υλοποιούνται κυρίως το Μάιο και τον Οκτώβριο.
ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Οι πόλεις με τις οποίες συνδέεται φέτος αεροπορικά η Καλαμάτα, είναι: Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπρίστολ, Μπέρμιγχαμ (Βρετανία), Παρίσι, Λυόν, Λιλ, Ναντ (Γαλλία), Στουτγκάρδη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Ανόβερο (Γερμανία), Βρυξέλλες (Βέλγιο), Αμστερνταμ (Ολλανδία), Βιέννη, Ινσμπουρκ (Αυστρία), Οσλο (Νορβηγία), Κοπεγχάγη (Δανία), Στοκχόλμη (Σουηδία), Πράγα (Τσεχία), Ζυρίχη (Ελβετία), Κατοβίτσε (Πολωνία), Μιλάνο (Ιταλία), Μπρατισλάβα (Σλοβακία), Ερεβάν (Αρμενία), Λάρνακα (Κύπρος), Μόσχα (Ρωσία) και Βουκουρέστι (Ρουμανία).
Αναλυτικά, τα δρομολόγια θα γίνονται ως εξής:
• Τη χειμερινή περίοδο, μέχρι 24 Μαρτίου
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου: Εναρξη της τακτικής πτήσης της Aegean από και προς το Μόναχο.
Παρασκευή 2 Μαρτίου: Εναρξη της τακτικής πτήσης της Aegean από και προς το Ντίσελντορφ.
Σάββατο 3 Μαρτίου: Εναρξη της τακτικής πτήσης της Aegean από και προς Στοκχόλμη.
Αυτή την περίοδο συνεχίζονται τα 3 δρομολόγια την εβδομάδα από και προς Θεσσαλονίκη: Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο (με ώρα αναχώρησης στις 11.30 το πρωί).
• Την καλοκαιρινή περίοδο, από 25 Μαρτίου μέχρι 27 Οκτωβρίου
Δευτέρα: Πτήσεις της Aegean από και προς Λυόν, Ναντ, Παρίσι και Ερεβάν. Της Travel Services από και προς Λυόν, Ναντ, Παρίσι. Της Condor από και προς Μόναχο, Φρανκφούρτη, Στουτγκάρδη. Της Transavia από και προς Αμστερνταμ.
Τρίτη: Πτήσεις της Aegean από και προς Ερεβάν και Μόσχα. Της Travel Services από και προς Πράγα και Μπρατισλάβα. Της Easy Jet από και προς Λονδίνο.
Τετάρτη: Πτήσεις της Easy Jet από και προς Μπρίστολ. Της Tarom Airlines από και προς Βουκουρέστι.
Πέμπτη: Πτήσεις της Transavia από και προς Λιλ και Αμστερνταμ. Της Small Planet από και προς Κατοβίτσε. Της Easy Jet από και προς Λονδίνο. Της Btitish Airways από και προς Λονδίνο. Της Aegean από και προς Μόναχο και Ερεβάν.
Παρασκευή: Πτήσεις της Aegean από και προς Ερεβάν, Ντίσελντορφ, Λάρνακα, Μιλάνο και Στοκχόλμη. Της Condor από και προς Ντίσελντορφ. Της Easy Jet από και προς Λονδίνο. Της Travel Services από κα προς Πράγα.
Σάββατο: Πτήσεις της Condor από και προς Ανόβερο. Της Aegean από και προς Ντίσελντορφ, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Παρίσι και Ερεβάν. Της Scandinavian από και προς Οσλο. Της Arkia από και προς Τελ Αβίβ. Της Transavia από και προς Αμστερνταμ. Της Easy Jet από και προς Λονδίνο. Της British Airways από και προς Λονδίνο. Της Brussels Airlines από και προς Βρυξέλλες. Της Niki Fly από και προς τη Βιέννη.
Κυριακή: Πτήσεις της Aegean από και προς Ερεβάν, Μόσχα και Μόναχο. Της Swiss Airlines από Ζυρίχη. Της Austrian από και προς Βιέννη. Της Mistral Air από και προς Μιλάνο. Της British Airways από και προς Λονδίνο. Της Thomas Cook από και προς Μάντσεστερ και Μπίρμιγχαμ.Της Avanti Air από Ινσμπουρκ.

ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τη χειμερινή περίοδο (μέχρι 24 Μαρτίου) συνεχίζονται τα 3 δρομολόγια την εβδομάδα με την Olympic: Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο (με ώρα αναχώρησης στις 11.30 το πρωί).
Την καλοκαιρινή περίοδο θα γίνονται 6 δρομολόγια την εβδομάδα με την Olympic: Δευτέρα (άφιξη 18.30 - αναχώρηση 18.55), Τρίτη (άφιξη 12.15 - αναχώρηση 12.40), Τετάρτη (άφιξη 13.00 - αναχώρηση 13.25), Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή (άφιξη 18.30 - αναχώρηση 18.55). Γ.Σ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα