Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ετήσιο μίσθωμα 8 ευρώ το τ.μ. για χρήση αιγιαλού σε όλο το Δήμο Τριφυλίας

Σε 8 ευρώ ανά τ.μ. ανά έτος καθορίστηκε το μίσθωμα της απευθείας παραχώρησης για απλή χρήση αιγιαλού σε επιχειρήσεις σε όλο το Δήμο Τριφυλίας για τη διετία 2018 – 2019, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων του δήμου για επιπλέον πληροφορίες, ενώ στην σχετικά αίτηση πρέπει να αναγράφονται, α) το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία του αιτούντος, το είδος και η διεύθυνση της επιχείρησης (εάν πρόκειται για εταιρείες θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίζουν το εταιρικό τους), διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο επικοινωνίας, β) η θέση, η έκταση και το είδος του αιτουμένου προς χρήση χώρου.
Τα δικαιολογητικά που καλούνται να καταθέσουν είναι, α) φωτοαντίγραφο της άδειας λειτουργίας καταστήματος με την ρητή προϋπόθεση ότι αυτή ισχύει, β) βεβαίωση από την ταμειακή υπηρεσία του δήμου, ότι ο ενδιαφερόμενος δεν είναι οφειλέτης του Δήμου,

γ)ταμειακή απόδειξη με το ΑΦΜ της επιχείρησης ή έντυπο της αρμόδιας ΔΟΥ περί χορήγησης ΑΦΜ, δ) φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ε)τοπογραφικό διάγραμμα από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής τοποθεσία του καταστήματος, η επωνυμία του, οι διαστάσεις και το εμβαδόν του προς παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου.
Το αναλογούν τέλος για το έτος 2018 θα καταβληθεί πριν την υπογραφή του συμφωνητικού, ενώ αυτό για το 2019 θα καταβληθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019.eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα